Историята на ZO®

ЗА ZO®

В ZO® Skin Health вярваме, че единственият начин да постигнем здраве на кожата е чрез силата на науката. Със световноизвестния дерматолог д-р Зейн Обаджи като наше наследство, ZO® Skin Health разширява границите на медицинската грижа за кожата. Комбинирайки нашия иновативен подход, мощни технологии и продуктово обучение, ZO® носи нова перспектива към традиционната грижа за кожата.

ZO® предоставя цялостни решения за създаване и поддържане на здрава кожа за всеки, независимо от възраст, етническа принадлежност, уникално състояние на кожата или тип кожа. От коригиране на увреждане от слънцето + пигментация до предотвратяване + защита срещу бъдещи увреждания, ZO® покрива здравето на кожата ви.

Изобретателят на науката за здравето на кожата

ZEIN OBAGI, MD - изследовател. новатор. автор. педагог.
  • Световноизвестен дерматолог
  • Основател и медицински директор на ZO Skin Health, Inc.
  • Автор, Obagi Skin Health Restoration & Rejuvenation (1999) и The Art of Skin Health Restoration & Rejuvenation: The Science of Clinical Practice (2015)

В продължение на повече от 35 години д-р Зейн Обаджи, сертифициран дерматолог, е пионер в усъвършенстваните решения за грижа за кожата, базирани на неговата философия за създаване на здрава кожа, а не просто за лечение на болести и увреждания. Неговият визионерски подход му спечели международна репутация на водещ авторитет в областта на здравето и подмладяването на кожата. Той е класиран сред най-добрите световни експерти по химически пилинг и е висококвалифициран в третирането на цветна кожа, като често се справя с най-трудните случаи от цял свят.

Вдъхновен от наследството + революционния принос на д-р Обаджи, ZO® Skin Health продължава да предефинира и развива науката за здравето на кожата.

Иновацията продължава

ZO® Skin Health предлага авангардни продукти + терапевтични лечения, за да донесе най-добрите решения, ориентирани към резултати, направо при вас. Ние се гордеем с разработването на иновативни решения за грижа за кожата, които оптимизират здравето на кожата въз основа на най-новите постижения в технологиите за терапия на кожата, уникални системи за доставяне, биоинженерни комплекси + изключителни формули.

Ние се фокусираме върху укрепването на връзката пациент-лекар, като предоставяме изчерпателни протоколи както в офиса, така и извън него. Нашият континуум от предложения е подходящ за всеки пациент и подкрепя нашето водещо убеждение, че здравето на кожата трябва да бъде подкрепено от науката, а не от тенденциите.

Нашият ангажимент се простира и до защитата ви от достъп до продукти с изтекъл срок на годност или измамни продукти, продавани от неоторизирани търговци на дребно ZO®. Ние водим индустрията с нашите усилия за борба с отклоняването. Поради тази причина продуктите ZO® Skin Health се предлагат само чрез нашия лекарски онлайн магазин и нашите ZO® оторизирани лекари.

Ключови етапи + моменти

Изживейте еволюцията на ZO® Skin Health – от нейното скромно начало до настоящата й международна известност като първата луксозна медицинска марка за грижа за кожата в света.
2007

ZO® Skin Health, високоефективна линия от продукти, фокусирани върху поддръжка + профилактика, стартира в Nordstrom
2011

Медицинската марка ZO® е разработена, за да допълни линията ZO® Skin Health, фокусирана върху лечението на кожни заболявания и възстановяване на здравата кожа

2014

100+ държави

ZO® се предлага в над 100 страни по света

2016

№1 пазарен дял в ЕС

ZO® става марка номер 1 за медицинска грижа за кожата, предлагана от лекари в ЕС.
2018

Новият ZO® Skin Health стартира: рационализирани продукти, ясни + последователни съобщения и подобрено изживяване на марката

2019

ZO® продължава да развива позицията си на луксозна медицинска марка за грижа за кожата, ръководена от науката

2020

№2 пазарен дял в САЩ

ZO® Skin Health подпомага растежа на марката чрез партньорство с The Blackstone Group